Daniel Koivunen

Workshop Daniel Koivunen dans, OBS Nybörjargrupperna är fullbokade!

Workshop 25-26.3 i kommersiell dans med Daniel Koivunen för barn och unga på ÅMI:s dansskola, Fabriksgatan 4

Lördag 25.3 Nybörjare 12.30, Avancerade 15.00

Söndag 26.3 Nybörjare 12.30, Avancerade 14.30

OBS Nybörjargrupperna är fullbokade!

Workshopen kommer ha fokus på en blandning av två dansstilar: jazzdans och hip hop. 

Jazzdans är en strukturerad, scenisk stil av dans och förknippas ofta med Broadway föreställningar som tex "Cats". Medans hip hop är en snabb och energisk stil av dans som används flitigt i uppträdanden av artister som tex. Beyonce, Kesha och Drake.

Vi vänder oss till barn och unga i åldrarna från ca 9år och uppåt.

Vi erbjuder eleverna att delta i antingen en nybörjar- eller en avancerad grupp.

Barn i åldrarna 9-13 år, nybörjare eller som har dansat tidigare, är välkomna att anmäla sig till nybörjargruppen. Och unga från åldern 14- år, som har dansat längre, är välkomna att delta i den avancerade gruppen.

Workshoparna är öppna och gratis för alla deltagare oavsett du är elev vid ÅMI eller inte men vi önskar att ni anmäler deltagande på länken: https://forms.office.com/e/XuMGi85Xiu

Kontaktperson danslärare Martin Lagos-Kuusk:

martin.lagos-kuusk@ami.ax

 

Daniel Koivunen

Daniel Koivunen är en av Melodifestivalens ”dans-superstars”. Daniel har dansat och koreograferat i Melodifestivalen i många år.
Du har också sett honom i bl a Benkes Svansjön, Stop.Play.Rewind, Snövit och Nötknäpparen, med Complete Dance Crew på Dansens Hus flera gånger och han har jobbat som dansare med koreografer som Jo Strømgren, Katrine Bølstad, Subjazz, Sölvi Edvardsen, Roine Söderlund och Niclas Bendixen.
Som koreograf har han skapat nummer till artister som bl.a Danny Saucedo, Loreen, Mimi Werner, Benjamin Ingrosso, shower, TV-produktioner.
Daniels dansklasser visar en tydlig kärlek till dans och rörelse. Med spännande dynamik och uttryck rör sig Daniel obehindrat mellan många olika genrer.

 

Plats: Dansskolan, Fabriksgatan 4
Inträffar: